Home
Stem
De verkiezing
Doe mee
Contact
Winnaars
Planning
Partners

Sponsoren

Partners

ABN AMRO

ABN AMRO

De nieuwe samenwerking met ‘Retailer of the Year’ past goed bij de strategie van ABN AMRO. Lang is geïnvesteerd in sectorteams die retailklanten zowel in het grote als kleine segment optimaal kunnen bedienen. Hierbij is diepgaande kennis van de sector van essentieel belang om onze rol als strategische partner goed te vervullen.
Op deze manier wordt geïnvesteerd in lange termijnrelaties en hechte samenwerkingen met de klant. De toegevoegde waarde hiervan is dat we in verschillende stadia van de bedrijfsvoering kunnen anticiperen op ontwikkelingen en kansen die zich voordoen voor de klant.

insights.abnamro.nl

Q&A

Q&A

Wij zijn Q&A: een team van retailexperts met een overkoepelend netwerk in binnen- en buitenland. Al meer dan 15 jaar helpen we retailers, merken en toeleveranciers om elke dag beter te presteren. Al onze medewerkers hebben een passie voor retail. Daar waar de consument, de gebruiker of de koper is, daar is retail. En het veranderd continu, het word nog leuker en relevanter in de aankomende jaren. Er zijn zoveel kansen en daar helpen we onze klanten graag bij. Vragen? Wij hebben de oplossing! Q&A levert dagelijks een bijdrage aan het beter laten presteren van retail gerelateerde organisaties. Wat kunnen we voor jou betekenen?

www.qanda.nl

Q&A

PostNL

Wij zijn PostNL, de bezorgers van iedereen. Met onze post- en pakketbezorgers die overal komen, met ruim 3.800 PostNL-punten en met 11.000 brievenbussen zijn we altijd dichtbij. We willen de favoriete bezorger zijn door het iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken om pakketten en post te verzenden en te ontvangen. Met de 50.000 collega’s die bij en voor ons werken staan we midden in de samenleving. Op een doordeweekse dag bezorgen we in de Benelux gemiddeld 1,5 miljoen pakketten en 6,8 miljoen brieven. We streven ernaar om zo duurzaam mogelijk te werken. Met veel loop- en fietskilometers in de bezorging, vernieuwende stadslogistiek en verdere elektrificering van ons transport. We helpen bedrijven iedere dag succesvol te zijn door de slimste logistieke oplossingen te combineren met het vertrouwde, vriendelijke gezicht in de straat.

www.postnl.nl

Salesforce

Salesforce

Salesforce, the global CRM leader, empowers companies to connect with their customers in a whole new way. Salesforce has been democratizing business technology since 1999 for companies of every size and industry. With industry-leading clouds that span sales, service, marketing, commerce, communities, collaboration and industries, all on a single trusted platform, the Salesforce Customer Success Platform will power more than 2 trillion B2B and B2C transactions this year for more than 150,000 customers. In addition, IDC estimates that Salesforce’s ecosystem of customers and partners will drive the creation of 3.3 million new jobs and more than $859 billion in new business revenues worldwide by 2022.

www.salesforce.com/nl

Sedna

Sedna

Sedna Executive Search is een executive search firma gespecialiseerd in de Retail & Consumer sector op Europees nivo.
Diensten:
Executive Search
Talent Management
Assessment
Leadership Consulting

www.sednaexecutivesearch.com

Q&A Panel

Q&A Panel

Het Q&A Panel is het onafhankelijke consumentenpanel van Q&A en heeft in Nederland ruim 145.000 panelleden. Het panel is opgebouwd uit leden die geïnteresseerd zijn in (online) winkelen, waardoor het een uniek instrument is om representatieve uitspraken te doen over tal van onderwerpen met betrekking tot (online) winkelen. Q&A beschikt over een grote hoeveelheid gegevens van deze panelleden, zoals socio-demografische kenmerken, interessegebieden en mediagebruik. Q&A beheert consumentenpanels in Nederland, België, Duitsland, Spanje en Italië. Overige landen zijn opvraagbaar.

www.qanda.nl/expertises/insights/panels

Wil je ook partner worden van de 'Retailer of the Year'-verkiezingen?